Arkadaşlık Günü

Facebook bugünü arkadaşlık günü ilan etmiş. Zira bugün facebook'un kuruluş günü yani doğum günüymüş. Site amacı doğrultusunda doğum gününü arkadaşlık gününe çevirmiş. Herkes istediği günü istediği şeye çevirebilme hakkına sahip mi bilemiyorum. Ama denemek lazım tabi. Sonuçta Nasrettin Hoca da göle maya çalmıştı "Ya Tutarsa" diye. Kim bilir belki bu da tutar.

Facebook yetkililerini bu ince düşüncelerinden dolayı tebrik ederim fakat ne yazık ki "yalnızlığımı yüzüme vurmayan bir siz kalmıştınız" demekten de kendimi alamıyorum. Arkadaş, adamlar bana arkadaşlık videosu yapacak kadar materyal bulamadıklarını söylüyorlar. Olacak iş midir?
Peki arkadaşlık listemdeki iki yüz kişi benim neyim oluyor bu durumda? Madem arkadaşım değiller neden oradalar? Sırf face'den gördükleri için kutlamasınlar diye doğum günümü gizli tuttuğumdan mı? Sırf arkadaşlarımın mahremiyetlerine dikkat edip profilimde onların fotoğraflarını paylaşmadığımdan mı? Neden söyler misin? Neden benim de bir arkadaşlık videom yok. Bu kadar yalnız olamam dimi? :))

Yorumlar

  1. Birde
    Facenin, tivitin, instagramın vs. radyonun, tivinin, gazetenin, komşuların
    olmadığı bir hayatı dene. Yalnızlık budur işte, seninkisi kalabalıktan hoşlanmamak galiba :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar