Manyaklıkta Sınır Tanımamak

En son yazdığım postu "bakalım hayatımda daha ne manyaklıklar olacak?" diye bitirmiştim. Ki çok geçmeden yeni yeni manyaklıklara yelken açtım. Hem ne açmak..
Hatırlarsanız dün, "olmayan doğum günüm" bir otobüs tarafından kutlanmıştı :)) Bu konuyu bir sınıfta çocukların uyanıklık seviyelerini artırmak adına anlatma hatasında bulundum. Yani amaç derse biraz ara vermekti. Vermez olaydım. İkinci derste "sürpriiiiiiiiiizzzzzz" sesleri eşliğinde girdiğim sınıfta yerler kağıttan yapılmış kalplerle doluydu. Ve acayip bir sevgi gösterisi. "İyi de bugün benim doğum günüm değil ki" dedim ama anlatamadım. Herkes işine geleni anlıyor bu memkette. Bu kadarıyla kurtulduğumu düşünüyordum ki mevzu bütün okula ne ara yayılmış anlamadım. Tenefüste öğretmenler odasına gidene kadar kaç doğum günü tebriği aldığımı hatırlamıyorum. Artık kimseye derdimi anlatmamaya karar verdim ama bu da yanlış bir kararmış, onu da bugün anladım.
Yeni gün yeni ümitler derken bizimkiler hala dünde kalmışlar. Tarih hala 1 Mart. Ne bitmez bir Mart'mış Allah'ım.. Sınıfın kapısını açtığımda yine aynı sesi duydum " sürpriiiiizzzzzzzzzzz" ve onlarca balon.. Üstelik bu sefer mumlu pasta da var.. Çocuklar "bugün benim doğum günüm değil ki dedim" ama pek takan olmadı. İstanbulluların bu hafta, bi doğum günü kutlayası gelmiş herhalde :))

Yalnız benim de onlara bir sürprizim vardı. Durdum durdum da olmayan doğum günümde oruç tuttum iyi mi? Hayatımda ilk defa böyle sürpriz bir doğum günü yaşadım ama doğum günü pastamı yiyemedim :)) Her şey o kadar saçmaydı ki düşünün müdür bey bile kameralardan izlemiş olsa gerek ""bu sınıfta bir doğum günü olayı varmış bir uğrayalım dedik" diyerek olaya dahil oldu. Protokol de geldiğine göre artık pastayı kesebiliriz herhalde :)) Pastayı ben kestim onlar yedi.. Afiyet bal şeker olsun ne diyeyim..

Ne yazık ki gün böyle de bitmedi ama ben bu postu burada bitireceğim. Günün geri kalanında başıma gelen manyaklıkları başka bir postta anlatırım inşallah :))

Yorumlar

  1. Sabah sabah iyi geldi :)
    Eminim yaşarken çok sinir bozucu olmuştur ama bize çok eğlenceli
    Bu arada eğer bu kadar önemseniyorsanız öğrencileriniz sizi çok seviyor demektir :)
    Orucu da Allah kabul etsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Trajikomik diyelim :) hem eğlenceli hem yorucu ama gerçekten sürpriz bir durumdu. Oruç temennisi için teşekkür ederim :))

      Sil
  2. Geri kalanını çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Hocam nafile değil miydi ya bozsaydın keşke hem daha çok sevap oluyor biliyorsun. Demek ki borç falan tutuyordun :/
    Bu benim kapıya çarptığımın aynısı bea! Herkesin kafa gidik es kaza yaşıyoruz valla :DDDDD

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar