Bu Öğretmenler de Oturarak Para Kazanıyor

Son iki gündür "bu öğretmenler de oturduğu yerden para kazanıyor" sözünde atıf yapılan öğretmenlerden biri hissediyorum kendimi..

Malum dün ve bugün Teog sınavı vardı. İlk gün branşıma ait sorular sorulduğu için sınavda görev alamadım. Üzüldüm mü? Hayır..

Sınavda görevli olmasak da, o gün okullar tatil olsa da, okula gitmemiz gerektiği gerçeği, sebebini anlamadığımız, anlamaya da çalışmadığmız bir konu..

Okula gidip sınav bitene kadar oturuyorsunuz.. 
Dün istemesem de oturarak kazandım paramı..

Bugün ise sınav görevim vardı. Dua ettim, okudum üfledim ve kuradan "yedek gözetmen" kağıdını çekmeyi başardım :)) Yine ve yeniden oturarak para kazandım. Hakkımı da yememek lazım otur otur nereye kadar dedim okulun bahçesinde bir iki volta attım..

Sanırım yarın yine oturarak para kazanacağım. Bir derse girdikten sonra dersine gireceğim sınıfın öğrencileri pikniğe gideceklermiş. Bana da öğretmenler odasında oturmak düşüyor bu durumda :))

Biliyorsunuz bendeniz bardağın dolu tarafını kâle alanlardanım.. Boş tarafını da gerekirse dolduranlardanım.. Tablonun bu kadar güllük gülistanlık olduğuna aldanmayın, back ground'da neler oluyor neler..
Bunu neden diyorum? İmrendiniz belki ama o kadar da şey değil yani bilin diye.. :))

Yorumlar

  1. Bak şimdi ben de üstüme alındım🙈Evet oturuyorum,ama bir sorun niye diye???(Sordunuz mu?cevap verecem de)Benim işim de kişi başvurursa yapılacak bir iş(kimseye zorla yaptıramam ki)Hal böyle olunca,oturup bekliyorum gelsinler diye.Birinin de bu işleri oturarak 😂😂😂yapması lazım dimi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar